Gijsbertsen op DRIE

1476565_556003611144563_1926701177_n

Morgen stelt het GroenLinks-congres de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen vast. Ik roep mijn mede-leden op Mattias Gijsbertsen op DRIE te zetten!

Mattias is een ervaren politicus die uitermate bedreven is in het creëren van draagvlak voor zijn ideeën, voor wie de inhoud en het doel altijd voorop staat en die altijd als een ware schaker vele stappen in het vooruit kan zien. Ik kan het weten, ik heb de eer al vier jaar met Mattias in een fractie te zitten.

Een echte Europeaan met een enorme drijfveer voor echte groene en sociale politiek. Stem dus net als ik en vele anderen voor Gijsbertsen op drie tijdens het GroenLinks-congres!

Voor meer informatie kijk hier en hier op twitter, op de site van Mattias en op deze facebookpagina.

En als ik toch bezig ben: Voor plek 2 heb ik ook nog wel een advies: Stem Judith Sargentini  achter Bas Eickhout. En zo zeg ik op de site van Judith waarom zij op 2 zou moeten: “Mensenrechten, internationale solidariteit en digitale vrijheden zijn zeer belangrijke thema’s voor Europa. Judith loopt daarin voorop. Laat haar daarmee doorgaan. Zet Judith op 2!”  Zie verder ook: Deze endorsments.

groenlinks

Advertentie

Over bennileemhuis

Sinds 2010 lid van de gemeenteraad van Groningen voor GroenLinks.
Dit bericht werd geplaatst in landelijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.