Hier word ik toch heel blij van!!

Ik ben veel te laat thuis van de leuke avond bij Nachttien in de Oosterpoort, waar ik lange rijen voornamelijk jonge kiezers netjes zag wachten totdat ze op de eerste plek in het land (naast Den Haag en Rotterdam) konden stemmen voor de gemeenteraad. Genoten heb ik ook van de optredens van DIO en Partysquad, maar nu moet ik toch echt slapen, want morgenochtend vroeg ga ik nog flyeren bij het hoofdstation en later bij de UB, maar ik kan het toch niet laten om dit even met jullie te delen:

Op zijn weblog Gelkinghe schrijft Harry Perton namelijk over mij dat ik zijn man in de raad zal zijn. Wat een eer! Hij zegt onder andere: “De Johan Neeskens van het stedelijke politieke speelveld dus, die op faire, maar harde en hopelijk zeer effectieve wijze de heren Prummel & Offerman van de Stadspartij uitschakelt.

Het leuke is dat ik via zijn blog ook nog begreep dat Catharina, de helft van de Digitolle Grieze-, mij ziet als “een vasthoudende terriër, die nooit aflaat en zijn opponent volkomen uitput

En met al dit moois in het hoofd nu snel slapen. Kan niet wachten tot het morgenavond is!

moi!

Advertentie

Over bennileemhuis

Sinds 2010 lid van de gemeenteraad van Groningen voor GroenLinks.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s