Goed Nieuws Groningen

Zijn jullie de negatieve verhalen van de VVD en de Stadspartij ook zo zat? Ja, we zitten in een diepe recessie, en ja, we zullen de komende jaren in de gemeentebegroting vervelende keuzes moeten maken, maar ik heb de laatste tijd ook een boel lichtpuntjes gezien. Hier een willekeurige selectie van de afgelopen dagen…

Recordaantal bezoekers in binnenstad. De Groninger binnenstad heeft ondanks de crisis vorig jaar alle records gebroken. Er kwamen in 2009 meer mensen dan ooit naar de stad: zo’n 32 miljoen.
Lees het hele bericht van 18 februari van RTV Noord

Binnenstad draait prima ondanks recessie: Ondanks de recessie gaat het goed met de detailhandel in de Groningse binnenstad.
<a href=" http://bit.ly/9tkpi7“>Lees het hele bericht van 17 februari van de Groninger Gezinsbode

Meer banen in stad ondanks recessie: De werkgelegenheid in stad en provincie Groningen is van 1 april 2008 tot 1 april 2009 toegenomen.
Lees het hele bericht van 17 februari van de Groninger Gezinsbode

Luxe hotel en winkels in oostwand: In het Stadhuis is vanmiddag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen de Gemeente en vastgoedontwikkelaar Volker Wessels Vastgoed. Over vier jaar biedt een nieuwe oostwand van de Grote Markt, ruimte aan een vijfsterrenhotel met horeca, een boek- en filmwinkel en diverse kleinere winkels met bijzondere aanbod. Lees het hele bericht van 16 februari van de Groninger Gezinsbode

Actuele reisinformatie op transferia. Het College van B&W voorziet het Transferium Hoogkerk van een dynamische reizigersinformatiesysteem (DRIS). Het nieuwe systeem geeft de reiziger overzichtelijke informatie over de vertrektijden van de bussen en de perrons waar ze vertrekken.
Lees het hele bericht van 17 februari van de Groninger Gezinsbode

Advertenties

Over bennileemhuis

Kandidaat voor de gemeenteraad van Groningen voor GroenLinks. Stem 21 november in Groningen, Haren of Ten Boer op GroenLinks lijst 4. Wil je op mij stemmen, dat kan ik sta op plek 3!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Goed Nieuws Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s